Cannes 2014: Stallone-ék tankokkal a fesztiválon

A Vichy-rezsim óta nem jártak külföldi tankok Franciaországban, május 18-án azonban a The Expendables stábja két katonai járművel érkezik a fesztivál helyszínére, hogy a The Expendables 3-at népszerűsítsék.

Cannes 2014 Stallone-ék tankokkal a fesztiválon

A két szovjet BTR-60-as tankot egy gyűjtő bocsátotta a stáb rendelkezésére, és egyenesen az Egyesült Királyságból szállították őket Cannes-ba komppal. A két járművel tizennégy színész érkezik a helyszínre.

Az engedélyek megszerzése nem volt egyszerű, és a stáb kénytelen volt néhány változtatást is eszközölni. Mivel a lánctalpak kárt tehettek volna az útban, helyettük gumiabroncsokat kellett felszerelni, valamint le kellett szedniük a lövegtornyokat. Emellett a felvonuláshoz rendőri kíséretet is biztosítottak, melynek kapcsán Avi Lerner viccesen megjegyezte, hogy teljesen megérti, hiszen egy olyan csapat, amelynek Mel Gibson, Sylvester Stallone és Harrison Ford is tagja, könnyedén elfoglalhatná Franciaországot.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .