Cannes 2014: Hat film utólag csatlakozott

A The Hollywood Reporter helyi idő szerint déli beszámolójában adta hírül, hogy hat film premierjét a Cannes-i Film Fesztiválon tartják, amelyek utólag kerültek be a felhozatalba.

Andre Tchine filmje, a L’Homme qu’on aimait trop (The Man Who  Loved Too Much) is látható lesz a fesztiválon, amelynek főszereplőit Guillaume Canet, Catherine Deneuve és Adele Haenel alakítják - ezt versenyen kívül vetítik.

Cannes 2014 Hat film utólag csatlakozott

Magyar film is bekerült, méghozzá a White God, vagyis a Fehér isten, amelyet Mundruczó Kornél rendezett, és érdekesség ezzel kapcsolatosan, hogy szinte kivétel nélkül mindenhol White Dogként emlegetik, avagy sikerült bevinniük egy szép kis elírást, amit végül az összes tengerentúli média tévesen hozott le.

Gael Garcia Bernal zsűritag filmje, az El Ardor is érkezik, amelyet Pablo Fendrik rendezett, és szintén versenyen kívül kerül a közönség elé.

Végül pedig három dokumentumfilm, a Laurent Bécue-Renard rendezésében elkészült Of Men and War, az Adilkhan Yerzhanov által jegyzett The Owners, valamint a Tony Gatlif-féle Geronimo is utólag pályáztak és kerültek be a fesztivál programjába.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .