Bradley Cooper Mundruczó Kornél sci-fi-thrillerjében!

Azt a mindenit neki! Bradley Cooper aláírt a Deeper című sci-fi-thriller főszerepére, amelyhez Max Landis körmölt forgatókönyvet - írja hírében a The Wrap.

Bradley Cooper Mundruczó Kornél sci-fi-thrillerjében

Nem is az a hír apropója, hogy Landis a film írója, hanem hogy a rendezés hazánk egyik büszkesége, Mundruczó Kornél feladata lesz, aki a Fehér istennel vitt haza két díjat is a tavalyelőtti Cannes-i Film Fesztiválról. Érdekesnek ígérkezik a Deeper, amelyet a készítők szerint úgy kell elképzelnünk, mintha a Birdmant, a Ragyogást, a Locke - Nincs visszautat, a 2001: Űrodüsszeiát, A barlangot és Miyazakit betennénk egy kalapba, és összekevernénk ezeket a tételeket.

A Deeper középpontjában Cooper karaktere, Eddie Breen, az egykori űrhajós áll, aki elvállal egy mélytengeri küldetést egy újonnan felfedezett óceáni ároknál, ami a világ egyik legmélyebb pontja lehet - igen, még a Mariana-ároknál is mélyebb. Ahogy Breen egyre mélyebbre merül, "titokzatos erőkkel" találja szembe magát, amelyek "testileg és lelkileg" is hatással vannak rá.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .