Az éjszaka törvénye szinkronizált előzetes

Ben Affleck ismét, ám ezúttal nem csak a főszerepben, hanem a rendezői székben, sőt forgatókönyvíróként is ő jegyzi Az éjszaka törvénye (Live by Night) című gengszteres krimi-drámát. A magyar nyelvű előzetes eddig nem szerepelt az oldalon, és mivel a film most megkapta a végleges korhatár karikát, így meghoztam ezt is nektek. Az éjszaka törvénye január 26-án debütál idehaza, a cselekmény pedig így fest:

Boston, 1926: mindenből sok van, ami tilos - az alkohol, a gyilkosság, a bűn minden formája természetes. Joe Coughlin (Ben Affleck) egy magas rangú rendőr legkisebb fia boldogan veti bele magát a titkos szeszfőzdék, gengszterbandák és korrupt zsaruk világába, és a kisstílű tolvajból nemsokára a város egyik legsikeresebb rumcsempésze lesz. Bostonból Tampába, onnan Kubába vezet az útja - egyre mélyebbre merül a bűnbe, egyre gátlástalanabb és kegyetlenebb… de közben szerelmes lesz, és az talán megváltoztatja. Vagy rájön, hogy már nem érdemes változnia - hiszen úgysem hinnél el neki senki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .