Angel Has Fallen és Dementia 13

A Millennium Films bejelentette az Angel Has Fallen rendezőjét, aki nem más lesz, mint Ric Roman Waugh - írja a Variety. Waugh legújabbja, a Shot Caller augusztusban kerül mozikba a tengerentúliaknál, főszereplőit pedig Nikolaj Coster Waldau, Lake Bell, Jon Bernthal, Emory Cohen, Omari Hardwick és Benjamin Bratt játsszák. Visszatérve az Angel Has Fallen című folytatásra, Gerard Butler visszatér Mike Banning ügynök szerepében, ám a további arcokról egyelőre nincs értesülés. Ellenben, a forgatókönyv már készen áll Creighton Rothenberger és Katrin Benedikt tollából.

Francis Ford Coppola 1963-as klasszikusát, a Dementia 13-at is utolérte a remake láz, méghozzá olyannyira, hogy 2017. október 6-án érkezik is különféle VOD szolgáltatásokban. Az újragondolást Richard LeMay (The Dark Rite) rendezte Dan DeFilippo forgatókönyvéből, főszerepben pedig Julia Campanelli, Ana Isabelle, Marianne Noscheze, Channing Pickett és Christian Ryan bizonyítanak. Az előzetesre viszont még várni kell.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .