Amanda Seyfried elájult A nyomorultak forgatásán

Les Misérables

Fizikailag is roppant megterhelő volt A nyomorultak (Les Misérables, hazai bemutató: 2012. december 27.) forgatása, Amanda Seyfried például elájult egy jelenet felvételének elején. "Már négy napja fájt a nyakam, talán a nagy melegtől, de szerencsére volt egy fizikoterapeuta is a helyszínen, akit megkértem, hogy csináljon vele valamit – meséli a színésznő. – Akupunktúrát alkalmazott: két tűt a nyakamba szúrt, kettőt pedig a kezembe. Hirtelen szóltak, hogy felvétel. Felugrottam, miközben még minden tű a helyén volt. A következő dolog, amire emlékszem, hogy Hugh Jackman tartja a lábamat, Russell Crowe pedig a kezemet paskolja."

Amanda Seyfried az egyik kulcsfigurát, Cosette-et játssza A nyomorultakban. A színésznő, aki egy másik musical, a Mamma Mia! egyik főszereplőjeként robbant be a köztudatba, már gimnazistaként is Cosette-et alakította a színjátszókörben, ezért különleges élmény volt egy szuperprodukcióban is megszemélyesíteni a karaktert.

Hugh Jackman alakítja Cosette megmentőjét, Jean Valjeant, Russell Crowe pedig a félelmetes Javert felügyelőt, aki egy emberöltőn át üldözi Valjeant, mert meggyőződése, hogy rács mögött a helye.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .