Alien: Covenant előzetes végre!

A tegnapi teaser videó után végre megérkezett az Alien: Covenant előzetese, amelyet nem is időzíthettek volna jobban! Ha hihetünk az ígéreteknek, akkor Ridley Scott ezzel a filmjével visszatér az 1979-es eredeti hangulatához, és, ha kézzel-lábbal várjátok a végeredményt, csak májusig kell kibírnunk valahogy.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. tokesrece

    Jó jó a trailer! De ez most egy közvetlen folytatása a prometheus-nak, vagy ez egy új történet száll lesz!? Mert benne lesz David és Shaw! De meddig?

    • Nekem nagyon úgy tünik, hogy Fassbender egy másik robotot játszik. Shaw-ot nem vettem észre az előzeteseben. Az is lehet, hogy csak valami flashback jelenetben lesz benne. Szerintem ez a film minimálisan fog csak a Prometheushoz kapcsolódni.

      • Davidnek ugye leszakadt a feje. A trailerben pedig egy csilli-villi David vezeti az ürhajót. Meg nekem úgy is tünt, hogy a legénység tagja. Ezért gondolom, hogy ez egy másik android. Shaw pedig nem volt a trailerben. Meglátjuk.

  2. 22defense

    Majd a 3 ik rész összeköti őket + befejezi