A leleményes Hugo hivatalos története

A Hugo egy árva kisfiú története, aki egy párizsi pályaudvar falai mögött éli titkos életét. Egy különc lány segítségével keresi a választ a rejtélyre, mely összefügg apja elvesztésével, az alatta lakó mogorva játékboltossal és egy szív alakú lakattal, amelynek, úgy tűnik, nincs meg a kulcsa…

Brian Selznik díjnyertes bestselleréből az Oscar-díjas Martin Scorsese készített bravúros, izgalmas, lélekemelő filmet 3D-ben, melyet a korábban bejelentett 2012. február 9-e helyett csak egy héttel később, február 16-án mutatnak be a hazai mozikban. A leleményes Hugo (Hugo) eredeti nyelven, magyar felirattal lesz élvezhető.

A leleményes Hugo hivatalos története

Asa Butterfield, Hugo Cabret, Jude Law az ő apja, Emily Mortimer Lisette, Sasha Baron Cohen, Az állomás felügyelője, Ben Kingsley pedig Georges Melies szerepében tűnik fel a nagyvásznon. Produceri posztot töltött be a film életében Johnny Depp, Tim Headington, Graham King és Martin Scorsese is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .