A Homeland készítője visszahozza a 24 sorozatot a tévéképernyőkre

A Homeland készítője visszahozza a 24 sorozatot a tévéképernyőkre

Hoppá! Lényegében a nap egyetlen remek híre, hogy a Fox elkezdett tárgyalni, hogy visszahozzák a nagysikerű 24 című tévésorozatot limitált szériaként, amelyben Kiefer Sutherland visszatérhet Jack Bauer szerepében. Az Emmy-díjas színésszel jelenleg a tárgyalások zajlanak.

Egyelőre az kérdéses, hogy hány epizódot takar a 'limitált széria' megnevezés, mivel még elég gyerekcipőben jár a projekt. A forrás szerint Howard Gordon, a 24 executive producere, aki később megalkotta a nagysikerű Homeland sorozatot, felügyeli a teljesen új történet kidolgozását. Perpillanat sem Kiefer Sutherlanddel, sem pedig Howard Gordonnal nincs aláírt megállapodás, viszont a 24 széria és a Homeland mögött álló 20th Century Foxszal kollektív szerződése van Gordonnak.

A csatorna kifejezetten érdeklődik a limitált széria megoldás iránt, mióta januárban bejelentették az M. Night Shyamalan féle Wayward Pines-t, és a Bruce C. McKenna nevével fémjelzett Blood Brotherst.

Miután a 24 sorozat utolsó, 8. évadja kifutott 2010-ben, elkezdtek dolgozni a 24 mozifilmen, amelyet azóta csak baljós események zártak körül. Antoine Faqua volt az egyik legnagyobb esélyes a rendezői székbe, azonban márciusban végleg bejelentették, hogy halott a projekt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .