A csodálatos pókember 2, Jumanji reboot, MiB4 és Steve Jobs

A csodálatos pókember 2, Jumanji reboot, MiB4 és Steve Jobs

Egy interjú keretén belül a Columbia Pictures elnökét, Doug Belgradot faggatta a Hollywood Reporter néhány jövőbeli projektjükről.

Az első nagy hír, hogy A csodálatos pókember rendezője, Marc Webb nem tér vissza, hogy levezényelje A csodálatos pókember 2-t (The Amazing Spider-Man 2). Szóval akkor csak Christopher Nolan olyan 'maradi' - haha -, hogyha belekezd valamibe, akkor azt be is fejezi.

Majd később pedig elismerte, hogy voltak bizonyos problémák ezzel a reboottal.

"Arra a részre gondolok, ahol Rhys Ifans karaktere végérvényesen Gyíkká változik. Ennek kiötlése több hónapot vett igénybe, és a filmes szakembereknek egy csomó jelenetet ki kellett vágniuk. Szoftveres kifejezéssel élve egy patch-re volt szükség."

Jó hírként emlegetik ugyan a 21 Jump Street - A kopasz osztag folytatását, a 21 Jump Street 2-t, melynek forgatása még évvége felé elkezdődik.

"Terveink szerint már ősztől forgatunk. Nagyon kevés olyan színész van, aki, ért a romantikázáshoz, az akcióhoz és a vígjátékhoz is. Nekünk itt van Channing Tatum és Will Smith is."

Belgrad reménykedik még a Jumanji rebootban is, amelyet egy társasjáték ihletett, és 1995-ben már készült belőle film Robin Williams főszereplésével.

"A Jumanji próbáljuk újragondolni és modernizálni a mai igények szerint."

Ezen kívül szóba került a Men in Black - Sötét zsaruk 4 (Men in Black 4) is, melynek érkezését szintén megerősítette a Columbia Pictures góréja.

"Nagyon jövedelmező volt a MiB3, úgyhogy tovább ütjük a franchise vasát. Valamikor elkészítjük a következő részt, de jelenleg még nem világos, hogy milyen irányba indulunk el vele."

Végül pedig a Steve Jobs életrajzi filmről árult el néhány apróságot, például, hogy nagyon várják már, hogy Aaron Sorkin elkészüljön a forgatókönyvvel, aztán pedig jöhet a megfelelő rendező kiválasztása, majd a szereplőválogatás.

"Várjuk, hogy Aaron Sorkin elkezdje a forgatókönyv adaptálását. Jelenleg nagyon elfoglalt a Híradósok (The Newsroom) című HBO-s sorozata miatt. Úgy gondoljuk, senki nem tudná jobban elvégezni ezt a job-ot, mint Sorkin. Nem egy 'születéstől a haláláig' minden percet bemutató hagyományos életrajzi film lesz, és Aaron valami olyanon agyal, ami inkább hasonlít a Social network cselekménymenetére."

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .