10 Cloverfield Lane trailer John Goodmannal

A semmiből bukkant elő a Cloverfield folytatása, a 10 Cloverfield Lane, ami természetesen egy misztikus sci-fi-akciófilm Dan trachtenberg rendezésében. Sőt, a forgatókönyvírókat sem nagyolták el, hiszen Matthew Stuecken, Josh Campbell és Damien Chazelle, valamint Drew Goddard jegyzik. J.J. Abrams nevét is kiírták, aki elméleti síkon producerként volt jelent.

Egy fiatal nő egy földalatti menedékhelyen ébred, ahol egy férfi azt állítja, megmentette az életét, amikor egy biológiai támadás során az egész emberiség kihalt. A nő azonban nem hisz neki, és úgy dönt, megszökik.

És még a szereplőgárda sem gagyi: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr., Maya Erskine, Mat Vairo, Douglas M. Griffin és Cindy Hogan lesznek jelen főként. Amcsi premier március 11-én.

Trailer:

10c_1-sht_online_teaser_alt

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. zsocso

    Úgylátszik szakitanak a talált kamerás megvalósitással. Ez volt az egyetlen bajom az első résszel.

    • Nekem az anno moziban nagyon bejött, és láttam már párszor azóta. Szeretem. :)

  2. Hollingsworth

    Hű ez engem nagyon meglepett! John Goodman is benne lesz! kegyetlenül jó! Amikor az első rész kijött pletykáltak folytatásról…..de erről én nem is hallottam! Szerintem a hétvégén meg is nézem az első részét!!!! :)

    • Nem vagy egyedül, mindenkit meglepett. :D Egy órával a trailer előtt volt valami kamuhírnek álcázott akármi, hogy “titokban leforgatták a cloverfield 2-t?”. Aztán jött is szinte rögtön a trailer. Nagyon kis stáb lesz ez!