Zombieland 2 Harrison Forddal és Anthony Hopkinsszal?

Zombieland 2 Harrison Forddal és Anthony Hopkinsszal

Bill Murray cameoszereplése kellemes meglepetés volt a Zombielandben, valamint nemrégiben kiderült, hogy Mel Gibson és Bill Clinton tiszteletét teszi egy apró szerep erejéig a Másnaposok 2-ben (The Hangover Part II), és most ez a helyzet áll fenn a Sony Picturesszel és a Zombieland 2-vel is.

A Bloody Disgusting értesülései szerint Ruben Fleischer rendező ismét hasonló meglepetés szereplésre gondolt, mint az első részben Bill Murray esetében. Ráadásul nem is egy, hanem rögtön két vén róka neve merült fel, egyikük Harrison Ford, míg a másik Anthony Hopkins, akik nagyobb szerepet kapnának a folytatásfilmben. Ezek egyelőre pletykák, mivel hivatalosan egyikük sem írt alá, de mire vászonra kerül, biztosan nem lesz meglepetés a két színész jelenléte.

A második rész forgatókönyve felvezet egy új fő ellenséget, akinek komikus tulajdonságai vannak, és egy jóképű riválist, akivel fej-fej mellett harcolhat majd Tallahassee (Woody Harrelson). Jelenleg Harrelson és Jesse Eisenberg, akik már biztosan visszatérnek a Zombieland 2-ben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .