Zac Efron hősszerelmesből természetfeletti fokozatra kapcsol

Zac Efron hősszerelmesből természetfeletti fokozatra kapcsol

Zac Efron, Akiva Goldsman producer és a Warner Bros. közösen dolgoznak a The Falling című természetfeletti thrilleren. Efron produceri posztot is betölt a projekt életében, méghozzá a Ninjas Runnin' Wild nevű produkciós cégével maga mögött.

Jelenleg a történet részleteit titokban tartják, azonban annyi bizonyos, hogy a középpontjában egy túlvilági lény áll. A történetet a stúdióban találták ki, és utána vezették fel Zac Efronnak és Akiva Goldsmannek. A producerek jelenleg keresik a megfelelő írót, aki majd Akiva Goldsman és Joby Harold közösen kiagyalt sztoriját alakíthatja forgatókönyvvé.

Joby Harold és felesége, Tory Tunnell is producálja a filmet saját produkciós cégükön, a Safehouse Pictures-ön keresztül. A forgatás részletei még váratnak magukra.

Zac Efron jelenleg a JFK merényletet bemutató drámát, a Parklandot forgatja, míg Akiva Goldsman első rendezésén, a Winter's Tale-en dolgozik New Yorkban - derült ki a The Hollywood Reporter beszámolójában.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .