Warneres filmek premierdátumai

Warneres filmek premierdátumai
A Warner Brothers bejelentette néhány készülő filmjének bemutatási dátumát, melyek között megtalálható az Utazás a Föld középpontja felé, A Valentin nap és a Végső állomás folytatásfilmje is.
2011. április 22-én érkezik a Red Riding Hood, vagyis a Piroska horror változata, Catherine Hardwicke rendezésében, Amanda Seyfried, Max Irons és Gary Oldman főszereplésével.
2011. augusztus 11-én a Late Bloomer című vígjáték kerül bemutatásra, melyben egy felnőtt férfinak három nap alatt meg kell tapasztalnia a kamaszkor minden velejáróját. Szintén ebben a hónapban, 26-án érkezik a Végső állomás 5 is.
2011. szeptember 9-én a The Apparition című Todd Lincoln film kerül bemutatásra Ashley Greene és Luke Pasqualino főszereplésével, 23-án pedig az Utazás a Föld középpontja felé 2. része jön, melyben Brendan Fraser és Josh Hutcherson ezúttal egy titokzatos szigetre látogatnak el, mely Robert Louis Stevenson A kincses sziget, és Jonathan Swift Gulliver utazásai című művének alapjául szolgált. A film az első részhez hasonlóan 3D-s lesz.
2011. október 21-én ismét egy 3D-s film érkezik, méghozzá a Steven Soderbergh rendezésében készülő Contagion, melyben olyan sztárokat láthatunk, mint Kate Winslet, Marion Cotillard, Gwyneth Paltrow, Laurence Fishburne, Matt Damon és Jude Law.
2011. december 9-én pedig jön a Valentin nap „folytatása”, a New Year’s Eve, melyben ezúttal a szilveszter ünnepébe pillanthatunk bele a számos sztár segítségével.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .