Verdák 2 magyar plakát és történet

A legmenőbb versenyverda, Villám McQueen (eredeti hangja Owen Wilson) és utánozhatatlan barátja, az autómentő Matuka (eredeti hangja Larry the Cable Guy) a Verdák 2-ben (Cars 2) igazán nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, mindenidők legelső World Grand Prix autóversenyére. A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út telis tele van kátyúkkal, elterelésekkel és vidám meglepetésekkel is. Matuka már a verseny első fordulóján azonnal különös kalandba keveredik és kénytelen egyszerre lavírozni a szupertitkos kémküldetés és csapatfőnöki feladatai között. Hamarosan megkezdődik a legpörgősebb autósüldözés Japán és Európa utcáin, a legmenőbb verdákkal, régi és új kedvencekkel egyaránt.

100360_A_HUN-HU_0001.indd

A Verdák 2 egy száguldó móka, melynek középpontjában a színes, vidám autókarakterek állnak, többek között titkosügynökök, vérbeli cselszövők és nemzetközi autóversenyzők.

John Lasseter újra a volán mögé pattan, hogy megrendezze a 2006-os, Golden Globe-díjas Verdák című animációs film folytatását, a Verdák 2-t, melynek társrendezője az Oscar-díjas L’ecsó (Ratatouille) producere, Brad Lewis, továbbá egy veterán vizuális effektusok szakértő, Denise Ream is részt vett a munkálatokban, producerként. Nevéhez olyan filmek fűződnek mint a Fel! (Up) és a Star Wars III. rész – A Sithek bosszúja bravúros sci-fi. A legújabb Disney-Pixar egészestés animációs film 2011 júniusában kerül a hazai mozikba, Disney Digitális 3D™-ben és IMAX® 3D-ben a kiemelt filmszínházakban.

Érdekességek:

  • Az 1995-ös Toy Story volt John Lasseter debütáló rendezése. Azóta olyan Disney-Pixar klasszikusokat rendezett mint az Egy bogár élete, a Toy Story 2 és a Verdák, valamint az összes eddigi Pixar film végrehajtó producereként tevékenykedett. Napjainkban a Walt Disney and Pixar Animation Studios vezető kreatívja és vezető kreatív tanácsadója a Walt Disney Imagineering-nek.
  • A Verdák 2 a tizenkettedik egész estés filmje a Pixar Animation Studios-nak, az előző tizenegy alkotás világszerte 625 milliárd dollárt hozott a mozi jegypénztáraknál. A Pixar, mely huszonhat Oscar-díjat és hat Golden Globe-díjat tudhat magáénak, 2011-ben ünnepli huszonöt éves fennállását.
  • A Verdákat eredetileg 2006. június 9-én mutatták be, s közel 462 milliót hozott világszerte. Kettő Oscar-díjra és egy Golden Globe-díjra jelölték, mely jelölést díj is követett, mindenidők legelső, a legjobb egészestés animációs filmnek járó Golden Globe-díjat kapta meg.

BEMUTATÓ: 2011. július 28.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .