Vége a Fűrésznek

Vége a Fűrésznek

Az USA Today tájékoztatása szerint a film producerei, és Tobin Bell (Jigsaw) ma jelentették be a Comic-Conon, hogy a Fűrész 3D (Saw 3D) lesz a franchise záró darabja.

Eljött az idő, hogy abba hagyjuk.” Mondja Oren Koules, az Fűrész sorozat producere. „Úgy érzem, elmondtunk mindent, a soron következő darab pedig egy nagyszerű búcsú lesz a szériától.

Az utolsó filmben 11 véres csapda fog 3D-ben érvényesülni, ami nagyjából közel kétszerese az előzőekben látottaknak. Az MPAA miatt hatszor kellett újravágni a filmet, hogy NC-17-ről R-es besorolásúra csökkentsék, ami a mozikat tekintve így is a legmagasabb.

Teljesen meglepett, hogy mi van,” mondja Mark Burg producer. „Ez mindegyiknél több erőszakos jelenettel teli, és választ ad elég sok kérdésre.

A Fűrész 3D október 21-én október 28-án kerül a hazai mozikba olyan ismert és ismeretlen arcokkal, mint Tobin Bell, Costas Mandylor, Gina Holden, Betsy Russell, Tanedra Howard, Johnny Yong Bosch, Shauna MacDonald és Franky G., akiket Kevin Greutert, vagyis az előző rész rendezője igazgatott.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .