Újabb Transformers 3 hírmorzsák

Michael Bay már gőzerővel készül harmadik robotos mozijára. Az őt ért élményekről egy posztban rajongóinak is beszámolt:
Üdv mindenkinek!
A múlt héten feltérképeztük Chicagót, Detroitot és Washingtont a Transformers 3 számára. Jól mentek a dolgok. A forgatókönyv teljesen más lesz az eddigi kettőhöz képest. A 3D-ben jön a Harry Potter és a Titánok harca is 3D-ben jön a Harry Potter és a Titánok harca is hétvégén Miamiban fejeztem be ezt a feltérképező munkát, majd felvettem 14 sebészorvost, akiket elvittem a gépemmel Haitibe. Majd visszafelé elhoztam néhány Miami tűzöltőt, akik a mentésekben segédkeztek. Nagyon nehéz volt a hazatérés ezeknek az önkénteseknek.
Azt mondták, a hírek alig adtak vissza abból valamit, ami valójában történt. Úgy vélik, valószínűleg 500 000-ren is meghaltak. Az egyik legszörnyűbb történet, amit hallottam, hogy –az oktatás nagymértékű hiányának köszönhetően - amikor megkezdődött a földrengés, az emberek bemenekültek az épületekbe, mintha csak a sírjukba rohantak volna. Florida állama igyekszik a lehető legtöbb segítséget nyújtani ebben a nehéz helyzetben.
Michael
A miami mentőcsapat, akik egy hétig segédkeztek Haitiben, épségben hazatértek.
Luke véleménye: Minden tiszteletem Michael Bayé, amiért ilyen formában besegített a mentőcsapatoknak, és a haiti embereknek. Én, függő kolléga csatlakozok az előttem szólóhoz. Respect!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .