Újabb csúszások a Universal háza táján

Újabb csúszások a Universal háza táján

A Universal Stúdió megint átrendezte kicsit eddigi premierdátumait, és akad köztük olyan is, amit már nem először!

Kezdeném a sort, az előző cikkel, vagyis a Sorsügynökséggel (The Adjustment Bureau), ami költözött szeptember 17-ről (itthon október 28 lett volna) 2011. március 4-ére, amikor a Rango című animációssal küzdhet meg. Így a szóban forgó szeptemberi hétre marad M. Night Shyamalan horror-thriller produkciója a Devil, valamint ekkor érkezik Alpha and Omega, az Easy A, és a The Town is. Bővebb infó a filmről.

November 12-én mutatja be a Universal a Strause testvérek filmjét, a Skyline-t. A sci-fi-thrillerben feltűnik Eric Balfour, Donald Faison, Scottie Thompson és Brittany Daniel. A Morning Glory és az Unstoppable változatlanul érkezik ezen a héten.

December 3-án végre bemutatják a még 2007-ben leforgatott Kids in America című dramedyt. Főbb szerepekben Topher Grace, Anna Faris, Dan Fogler, Teresa Palmer, Michael Ian Black, Michelle Trachtenberg, Wade Allain-Marcus és Michael Biehn. Bővebb infó a filmről.

Neil Burger akcióthrillerje a The Dark Fields 2011. március 18 helyett már január 21-én mozikba kerül. Bővebb infó a filmről.

A Rouge Pictures 2011. február 4-én küldi vásznakra a Sanctum 3D című ugyancsak akcióthrillert, melynek produceri munkálatait James Cameron végezte. A film eredetileg március 4-én nyitott volna a Rangoval együtt. Bővebb infó a filmről.

És végül a Greg Mottola rendezésében érkező kalandvígjáték a Paul is költözött 2011. március 18-ára, és azon a héten a Beastly-vel kell megküzdenie.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .