Transformers 3 DVD-n és BD-n

Sajnálatos módon már hetekkel előre sejtettem, hogy nem kapunk fémdobozos DVD-t a Transformers 3-ból (Transformers – Dark Of The Moon), így marad az egy lemezes DVD és Blu-ray. Viszont lesz fémdobozos DVD+BD kombó, ami kicsit kárpótol, de most megint kontra hírt kell közölnöm, ugyanis egyik változat sem fog tartalmazni extrákat. A megjelenés napja november 3.

Földünk történelmében sötét titok lappang, amely olyan intergalaktikus háborút robbanthat ki, melytől még a TRANSFORMEREK sem tudják megmenteni bolygónkat. Michael Bay rendező és Steven Spielberg executive producer bemutatja a Transformers-filmek eddigi legsikeresebb epizódját, melyben Sam Witwicky-nek (Shia LaBeouf) és az Automotoknak ismét fel kell venniük a harcot az Álcák mindent felemésztő gonoszságával, hogy megvédjék világunkat.

A DVD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: magyar, angol, cseh, lengyel (5.1)

Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén

Játékidő: kb. 148 perc

Képarány: 2.40:1

A DVD EXTRÁI:

-

A BD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: angol (7.1 DTS HD veszteségmentes hang), magyar, cseh, lengyel, orosz, thai, török (5.1)

Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén, thai, török, ukrán

Játékidő: kb. 154 perc

Képarány: 2.40:1

A BD EXTRÁI:

-

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .