Tony Scott keze alatt csak össze A vad banda a Pokol angyalaival

The Wild Bunch (1969)
Directed by Sam Peckinpah
Shown: William Holden (as Pike Bishop)

Tony Scott tárgyal a Warner Brothersszel, hogy feldolgozza A vad banda-t (The Wild Bunch), illetve a 20th Century Foxnál is tart egy vasat a tűzbe, a Hell's Angels vasát, ami vélhetőleg a következő projektje lesz.

Januárban a sok Warneres remake tervezet között már elhangzott A vad banda, azonban mostanáig nem igazán lehetett róla hallani. Brian Helgeland fogja írni a remake forgatókönyvét, amely a tervezés korai szakaszában jár most.

A Hell's Angels-be Tony Scott Jeff Bridgest szeretné megszerezni a főszerepére, melynek középpontjában a Laughlini zavargások állnak, ahol egy motoros banda, háborúzásba keveredett egy másik rivális motoros bandával, a Mongolokkal. Jeff Bridges alakíthatná a Hell's Angels (Pokol angyalai) vezetőjét, Sonny Bargert, de elég zsúfolt a színész naptára, szóval leghamarabb jövő tavasszal állhat kamera elé. Továbbá a történetben megismerhetjük Sonny Barger barátságát egy fiatal szerelővel is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .