Tolódik az Apollo 18 és sok más

Tolódik az Apollo 18 és sok más

A Weinstein Company módosított kicsit idei naptárján, kezdem rögtön az Apollo 18-al, amit április 22. helyett csak 2012. január 6-án láthatnak az amcsik.

Ezen kívül mozgósították a Piranha 3DD-t szeptember 16-ról november 23-ára. A 3D-s folytatásfilmnek a Drive-al, a Johnny English Rebornnal és a Straw Dogs-szal kellett volna megküzdenie, ehelyett Hugo Cabrettel, Karácsony Arthurral (Arthur Christmas), Project X-szel és a The Muppetsszel gyűlhet meg a baja.

Az Our Idiot Brother, mely korábban My Idiot Brother címen volt ismert, augusztus 26-án debütál szeptember 16-a helyett, és az I Don't Know How She Does It kapta meg a Piranha 3DD egykori helyét, a szeptember 16-át.

Továbbá bejelentették, hogy indítanak egy videójáték céget, a TWC Games-t, akik videójátékat fognak készíteni a Weinstein Company által forgalmazott filmek alapján.

Itt lesz néhány cím: Sikoly (Scream), Hellraiser, Halloween, Horrorra akadva (Scary Movie) és A kukorica gyermekei (Children of the Corn).

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .