The Walking Dead finomságok

Egyértelműen az ősz egyik legnagyobb várományosa sorozatok terén a kábeles AMC csatornára érkező The Walking Dead, melyet Frank Darabont hoz tető alá. Októbertől érkezik a 6 részt számláló zombi széria első évada, aminek most a mozgó képregényes változatát nézetjük meg.

A The Walking Dead egy zombi apokalipszis utáni időszakba nyújt bepillantást. A történet középpontjában egy csapat túlélő áll, akiket Rick Grimes rendőrtiszt vezet. A kis csapat célja az, hogy biztonságos otthonra leljenek. A képregényben ennek a zombiktól hemzsegő világnak a nehézségeit ismerhetjük meg, és azokat az emberek között kialakult konfliktusokat, melyek nagyobb veszéllyel lehetnek a túlélésre, mint maguk a zombik. Az idő előre haladtával sokan megváltoznak a folyamatos halálfélelem hatására, és vannak, akik semmitől sem riadnak vissza a túlélés érdekében.
Ha mindez nem lenne elég, a tovább mögött megtalálod a mozgó képregényvideót és egy jó adag karakterfotót a sorozat szereplőiről, amik mellesleg brutál jók!

The Walking Dead - AmyThe Walking Dead - Andrea The Walking Dead - CarlThe Walking Dead - Dale The Walking Dead - GlennThe Walking Dead - Lori The Walking Dead - RickThe Walking Dead - Shane The Walking Dead finomságok

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .