The Eagle of the Ninth első képei

A Yahoo jóvoltából nézhetjük az imént nyilvánosságra került első képeket a The Eagle of the Ninth című filmből, melynek főszereplője a manapság igencsak felkapott Channing Tatum (G. I. Joe - A kobra árnyéka - G.I. Joe: The Rise of Cobra, Step Up), valamint ott lesz még mellette erősítésként Jamie Bell, Donald Sutherland, Mark Strong és Tahar Rahim. A rendezői székben Kevin Macdonald (A dolgok állása - State of Play) foglal helyet, és a filmet valamikor 2010 őszén tervezik bemutatni az amerikai mozikban.
A története a következő: Marcus Aquila centúrió, 20 év elteltével, hogy a kilencedik légió rejtélyes körülmények között tűnt el a skót hegyek között, olyan döntésre jut, hogy ő maga kutatja fel az elveszetteket. A hajdani sereget apja vezette, egyik cél apja hírnevének és légiója jelképének tisztázása, valamint az arany sas visszaszerzése. A nagy útra magával viszi rabszolgáját, Escat, akinek életét egy gladiátorviadal közepette mentette meg.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .