Terhes társaság hazai infók

November 4-ét szerintem a legtöbb filmfan bejegyezte naptárába, ugyanis akkor érkezik Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis Terhes társaság (Due Date) című vígjáték várományosa. Magyar plakát, szinkronizált bemutató.

Peter Highman (Robert Downey Jr.) hamarosan apai örömök elé néz. A felesége öt nappal későbbre van kiírva, ő pedig mindenképpen mellette szeretne lenni, amikor megszületik az első babájuk.

Terhes társaság hazai infók

De a véletlen mást tartogat számára: a reptérre igyekezve legjobb szándéka ellenére sem sikerül Atlantából hazarepülnie, ugyanis a sors összehozza egy nagyravágyó színésszel, Ethan Trembaly-vel (Zach Galifianakis), aki meggyőzi Petert, hogy autóval utazzanak keresztül a kontinensen. A szülészet felé tartó ámokfutásuk áldozatául esik jó néhány autó, legalább annyi barátság és Peter minden épen maradt idegszála…

A tavalyi év egyik legsikeresebb vígjátékának (Másnaposok) rendezője, Todd Phillips és legviccesebb sztárja, Zach Galifinakis most Robert Downey Jr.-ral őrültködik ebben a fergeteges vígjátékban, ahol a két lehetetlen társ egy mindent felforgató, vad utazáson vesz részt. A filmben olyan mellékszereplők bukkannak fel, mint Juliette Lewis, Jamie Foxx, Alan Arki és Michelle Monaghan.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .