Terhes társaság DVD-n és BD-n

Március 3-a két szempontból is egy ígéretes nap. Egyrészt akkor kerül mozikba a Rango, másrészt pedig a poszt tárgyára visszatérve ugyanezen a napon jelenik meg a hazai boltok polcain a Terhes társaság (Due Date) DVD és BD+DVD változatban, amiből előbbit be is raktározom gyorsan.

A Másnaposok rendezője, Todd Phillips két totál különböző figurát küld közös utazásra, és a fergetegesen mulatságos ámokfutás során minden a feje tetejére áll. Peter Highman (Robert Downey Jr.) öt napon belül apa lesz, és szeretne jelen lenni a szülésnél. Rohan, hogy elérje a Los Angeles-i gépet, ám semmi sem úgy sül el, mint szeretné, miután az atlantai reptéren a balszerencse összehozza Ethan Tremblayjel (Zach Galifianakis). A feltörekvő színész miatt Peternek hamarosan nem marad más lehetősége a hazajutásra, mint az egész kontinenst átszelő autózás – méghozzá Ethan társaságában. A kaland során tönkremegy egy rakás kocsi, pár barátság és persze Peter maradék idegei is.


A DVD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: magyar, angol, cseh, lengyel, török (5.1)
Feliratok: magyar, angol (halláskárosultaknak), bolgár, cseh, észt, horvát, lengyel, lett, litván, román, szerb, szlovén, török
Játékidő: kb. 91 perc
Képarány: 2.40:1

A DVD EXTRÁI (magyar felirattal!):

  • Kimaradt jelentek


A BD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: angol (5.1 DTS HD veszteségmentes hang), magyar, cseh, lengyel, orosz, ukrán (5.1)
Feliratok: magyar, angol (halláskárosultaknak), bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, szlovén, török
BD 50 - Dupla rétegű
Játékidő: kb. 95 perc
Képarány: 2.40:1

A BD EXTRÁI (magyar felirattal!):

  • Kimaradt jelenetek

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .