Stiller az MTV-n teszteli a kamu előzeteseket

5174.1.tif

Halad a korral Ben Stiller: Red Hour nevű producercége élén fiktív előzeteseket fog gyártani az MTV-nek, és amelyik szép karriert fut be az interneten vírusvideóként, komplett mozifilmmé fejleszti. Az ötletet Stiller legutóbbi bombasikere, a Trópusi vihar (Trophic Thunder) kamu előzetesei adták, amelyek közül többet is vászonra lehetett volna vinni rendes filmként. Azt talán mondani sem kell, hogy az első, parodisztikus hangvételű trailernek maga Stiller lesz a főszereplője. A kis műremekek az MTV-n debütálnak, aztán az alkotók reményei szerint ellepik majd az internetet. Stiller azt ígéri, élvonalbeli sztárok is felbukkannak majd a vicces ál-előzetesekben, de az még titok, hogy kikről van szó. Ne feledjük, hogy a Trópusi viharban Tom Cruise adta elő a tipikus hollywoodi producer paródiáját, amivel akkora sikert aratott, hogy később az MTV-gálán is hozta a karaktert Jennifer Lopez oldalán. Ennek alapján nagyjából be lehet lőni, mekkora durranásokra számíthatunk.

Stillert legközelebb a Hogyan lopjunk felhőkarcolót (Tower Heist) című akcióvígjátékban láthatjuk Eddie Murphy oldalán. A film rendezője Brett Ratner, aki annyira elégedett volt Murphy komikusi teljesítményével, hogy múlt héten az Oscar-gála házigazdai teendőit is rábízta, mert véletlenül ennek a show-nak is ő a producere. A szóban forgó vígjáték november 10-én debütál a hazai vásznakon.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .