Stephen Dorff beszélt a Penge előzményfilmről

Stephen Dorff beszélt a Penge előzményfilmről

A Dark Lord Bunnykins információ szerint Stephen Dorff beszélt saját karakteréről, Deacon Frostról, akiről Stephen Norrington rendez filmet.

Nézzük, bővebben:

Igen, nos beszéltünk róla Steve Norringtonnal, és elég hasonlóan látjuk a dolgokat. Most, hogy újra népszerűek a vámpíros filmek, úgy gondoltuk, meg kell csinálni a felnőtteknek készült változatot, ami egy Sebhelyesarcú típusú film lesz Deacon Frostról. Nagyon jól hangzik a dolog, de sok jogi problémával kellett megküzdenünk. A Penge jogai a New Line-nál vannak, a Marvel pedig mostanság minden erejével a The Avengerst és az ilyen szuperhősös filmeket hype-olja, amik engem teljesen hidegen hagynak. És egyébként is: a Penge egy ’90-es évekbeli film volt. Nem akarok új Penge mozit csinálni, csak azt szeretném, hogy fogjuk Deacon karakterét, és egy modern filmet készítsünk vele. Szóval van ez az ötletünk Steve-vel, de lehet, hogy nem lesz belőle semmi, és inkább egy új karaktert találunk majd ki, aki még jobb lesz. Nagyon kedvelem Steve-et, és nagyon szeretnék újra vele dolgozni, úgyhogy remélem, hogy lesz erre lehetőségünk.

Egyelőre más infót nem árultak el, és a forgatás dátumát sem tűzték ki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .