Scott Pilgrim Vs. the World hazai infók

Amerikában már lassan DVD-n dobják ki a Scott Pilgrim a világ ellen-t (Scott Pilgrim Vs. the World), míg nálunk december 30-át tűzték ki a premier napjának, amikor magyar felirat kíséretében kerül vásznainkra. Összegyűjtöttem nektek mindent, amit érdemes tudni róla, illetve a tovább mögött bújik meg a magyar feliratos előzetese.

Íme, a bájos és állástalan Scott Pilgrim (Michael Cera). Egy totál átlag garázsbandában, a Sex Bob-ombban basszgitározik, 22 éves, és most ismerkedett meg álmai nőjével… szó szerint…

Scott Pilgrimnek sosem volt gondja a becsajozással. A „kicsajozás” szokott nehéz lenni, vagyis nehezen rázza le a nőit. A szerelem folyton komplikált: onnantól kezdve, hogy egyszer egy lány telibe kapta a szívét – és most visszatért a városba – odáig, hogy valahogy le kéne rázni valahogy ezt a mostani tinit, amikor Ramona (Mary Elizabeth Winstead) begörkorizik a fiú életébe. Scott azonban hamarosan rájön, hogy az új szerelem az eddigi legfurcsább koloncot hozta magával: alávaló ex-pasik csapata irányítja a lány szerelemi életét, és bármit megtesznek, hogy kicsinálják az új udvarlót.

Ahogy Scott közelebb kerül Ramonához, egyre gonoszabb figurákkal kell szembenéznie a lány múltjából – a hírhedt deszkástól a vega rocksztáron át a félelmetesen egyforma ikrekig. És ha el akarja nyerni igaz szerelmét, le kell győzni mindannyiukat, mielőtt véget ér a játék…

Edgar Wright (Vaskabátok, Haláli hullák hajnala) új filmje az üdítően eredeti kultuszképregény szellemes, látványos filmadaptációja.

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .