Salt ügynök magyar plakát

Angelina Jolie augusztusi akció-kémfilm várományosa, a Salt ügynök (Salt) is rendelkezik immáron magyar plakáttal, amin még apróbb módosítások lehetnek, de ezzel kapcsolatban úgyis jelentkezek, ha ilyesfajta esemény következik be. Minden eddigi cikket itt találsz a filmről, a tovább mögött pedig vár a története.

A CIA ügynökét, Evelyn Saltot (Angelina Jolie) azzal vádolják, hogy szovjet kettősügynök, aki várja munkaadói parancsát, hogy akcióba lendülhessen. Az orosz miniszterelnök az Egyesült Államokba tesz látogatást, és Salt feladata az ő megölése, viszont utána főnökei eltennék láb alól az ügynököt, csak azzal nem számoltak megbízói, hogy túl jó kiképzést kapott. Kicsúszik a kezeik közül, majd menekülőre fogja, nyomában a CIA, míg ő a saját, és férje életét kockáztatva szeretné bebizonyítani, hogy nem ő az áruló.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Muszáj volt ráírni, hogy Salt ügynök? ÁÁÁÁÁÁ… komolyan, mintha Paint-el csinálták volna :( Sajnos ez eléggé kiábrándító lett :(

  2. Teaser poszter, mint írtam, de sok változásra nem tudom lehet-e még számítani.