Ron Perlman beszélt Conan apjáról, Corinról

Ron Perlman beszélt Conan apjáról, Corinról

Ron Perlman legújabb filmje, a Boszorkányvadászat (Season of the Witch) a hétvégén debütál az USA-ban, és a The Exminernek elárult néhány infót az augusztusban érkező Conan, a barbárbeli (Conan the Barbarian) szerepéről, amelyben a címszereplő apját, Corint alakítja. Úgy látszik, nem láthatjuk sokáig a filmben, de lesz egy brutális küzdelme, ami biztosan tetszik majd a rajongóknak.

Az alábbiakat mondta pontosan:

Én játszom Conan apját, ebben a kardforgatós akcióban, de mindössze 10 percig leszek jelen. Nem mondhatok el mindent, de az első jelenet fantasztikus. Nagyot fog szólni. Csak annyit tudok mondani, hogy dolgoztam Conanen, aki mindössze 11 éves. És később egy vágással ugrik a kép a felnőtt korába, ahol én már nem vagyok jelen. Nem akarok semmit lelőni. Soha nem dolgoztam együtt Jason Momoa-val, aki a felnőtt Conant alakítja. Én csak a gyerekkori Conannel (Leo Howard) forgattam, aki fenomenális színész. És már 4 éves korában Észak-Amerika kardbajnoka volt, ráadásul már négy éves kora előtt megszerezte a feketeövet. Egy igazi kardforgató, aki nagyon koncentrál küzdelem közben. Mellette én teljesen jelentéktelennek tűnök.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .