Ron Perlman a Hellboy 3-ról és egyéb filmjeiről

Ron Pearlman a Hellboy 3-ról és egyéb filmjeiről

Ron Perlman beszélt a Movieweb.comnak közelgő filmjeiről, köztük a Bubba Nosferatu: Curse of the She-Vampires című folytatásfilmről, melyben Elvis Presley menedzserét, Colonel Tom Parkert formálja meg, ám a projekt egyelőre nem halad előre:

Jelenleg áll a Bubba projekt. A Season of the Witch idén Karácsonykor érkezik a mozikba. A Bunraku a Toronto Film Fesztiválon mutatkozik be, a Conan remake pedig vélhetőleg jövő nyáron.

Ezek a dátumok egyelőre még nem konkrétak, és majd idővel kiderül, hogy tudják tartani a Season of the Witch és a Conan filmeknél ígért időpontokat.

Perlmant megkérdezték, hogy mik a tervei a Hellboy 3, és a Bubba Nosferatu: Curse of the She-Vampires filmekkel, és Movieweb.com arra is rákérdezett, hogy tehetnek-e valamit, hogy előrelépés legyen a projekteknél:

Nem tudok róla, de a világ tele meglepetésekkel.

A Bubba Nosferatu: Curse of the She-Vampires című folytatásfilmről egyelőre annyit tudni, hogy Perlman mellett Paul Giamatti a másik főszereplő, a rendező pedig Don Coscarelli.

A Season of the Witch a tervek szerint még idén befut a tengerentúliakhoz, és Dominic Sena filmjében szerepet kapott Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan, Claire Foy, Ulrich Thomsen, Stephen Graham és Christopher Lee.

A Conan feldolgozásról elég sokat hallottunk már, és valamikor jövőre láthatjuk a Jason Momoa főszereplésével készülő filmet, melynek további szerepeiben Rose McGowant, Stephen Langet, Ron Perlmant, Rachel Nicholst, Leo Howardot, Saïd Taghmaoui-t Bob Sappot láthatjuk.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .