Rio 3D hivatalos történet

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes.

Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét.

Rio 3D hivatalos történet 01

Egzotikus helyszínek, fantasztikus brazil ritmusok (melyek létrehozásában Will.I.Am és a brazil, Sergio Mendez is közreműködik), és a szeretnivaló, nagyon vicces figurák biztosítják, hogy a Jégkorszak (Ice Age) alkotói új filmjükkel legalább olyan sikert arassanak, mint az előző trilógiával!

Eredeti hangok: Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Leslie Mann, George Lopez, Jamie Foxx. Zene: John Powell, Will.I.Am, Sergio Mendez. Fényképezte: Renato Falcao. Látvány: Melanie Martini. Írta: Don Rhymer. Rendezte: Carlos Saldanha

Rio 3D hivatalos történet 02

A Rio digitális 3D-ben (és 2D-ben) lesz megtekinthető szinkronizált formában, április 21-től a hazai mozikban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .