Reese Witherspoon lett a Disney nem mesebeli hercegnője

Reese Witherspoon lett a Disney nem mesebeli hercegnője

A Walt Disney Pictures szerezte meg a Ne bízz a 23-as lakásban lakó p-ban! (Don't Trust the B---- in Apartment 23) sorozat készítőjétől, Nahnatchka Khantól a Happily Ever After című forgatókönyvvázlatot, amelynek főszerepére Reese Witherspoont győzték meg.

A film új csavart visz a klasszikus romantikus történetbe, amely egy hercegről és egy hercegnőről szól, akiket 10 évvel a kimondott boldogító igen után követhetünk nyomon. A pár kezd ráébredni, hogy mégsem minden olyan, mint a mesében, és mindenért keményen meg kell dolgozni, hogyha együtt akarnak maradni.

Witherspoon producerként is tutujgatja a projektet a Pacific Standard nevű cégével maga mögött, de partnere, Bruna Papandrea és a Smart Entertainmentes John Jacobs is kiveszik majd részüket a munkálatokból.

Az ötlet a Smart Entertainment góréjától, Zac Untermantől származik, aki Nahnatchka Khannal és John Jacobsszal dolgozta ki a történetet mielőtt Witherspoon a fedélzetre érkezett volna.

A színésznő jelenleg a Wild utómunkálataival foglalatoskodik, amely Cheryl Strayed emlékiratai alapján készül, és amellett, hogy főszerepet is játszik benne, producerként is bábáskodik a film fölött. Legutóbb a Mudban találkozhattunk vele, következőnek pedig a Devil's Knotban láthatja őt az amerikai közönség.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .