Piranha 3-D bemutató

Már most imádom ezt a filmet, remélem hozzák a hazai mozik is időben, mert ezt bizony ott kell látni! Várósabb lett, mint eddig volt, de még lehet aludni egy párat az Amcsi bemutatóig, vagyis augusztus 27-ig.

Teaser trailer:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. Crash

    Nem ide mondták , h lehet nem is jön a magyar mozikba mert túl véres és a 18as karika sem elég neki??

  2. Ez? Ezt sose fogom megérteni, van a Fűrésszel is minden évben, hogy nem engedik be, oké!

    DE: arra adjon nekem valaki értelmes választ, hogy az miben különbözik, mikor egy 10 éves tacskó gyerek (sry a kifejezésért) bemegy a Tescoba vagy MM-ba, tök mind1, és leemeli a polcról tegyük fel az első részt, és megveszi 990.-ért, majd megnézi otthon. ÖÖö és akkor most mi is van? Hol az a 18-as korhatár???

    Ja tudom a sallang: otthon mindenki azt csinál amit akar, persze, én meg hülye vagyok.

  3. Crash

    Szerintem meg is válaszoltad :D:D
    Nem a mozik döntenek róla az meg h a szülő mit enged otthon az már más tészta..

  4. Ez tényleg érdekes. Főleg, hogy a Mély harapást (Teeth) bárki megnézhette a mozikban. Oké, nincs benne vér, meg durvaság se nagyon, de aki látta, az tudja, miről szól, és szerintem egy Fűrész film, vagy adott esetben ez a Piranha kevesebb kárt okoz egy gyereknek, mint a Mély harapás. Otthon meg tényleg mindenki azt csinál, amit akar, sokszor a szülő se tud róla.

  5. Crash

    18 elmúltál az alkoholt kiadják de moziba még nem nézhetsz meg akár mit :D