Perry, a törp

A jó színész hasonul a szerepéhez, és Katy Perry mindent elkövet, hogy világhírű énekesnőből tökéletes színésszé fejlessze magát: ezért jelent meg a Hupikék törpikék 3D (The Smurfs, hazai bemutató: augusztus 25.) premierjén úgy, hogy a lehető legjobban hasonlítson a figurához, akinek az eredeti változatban a hangját kölcsönzi: Törpillához. Fehér miniruháját tetőtől talpig Törpilla képmása tette összetéveszthetetlenné, tűsarkú cipője és szemfestéke természetesen világoskék volt és a körmeit is törpfigurák díszítették. De a lényeg: bár mostanában többször világgá twitterelte, hogy nem sikerült hajszínt váltania, ezúttal ragyogó platinaszőke volt.

New York, NY-July 24, 2011: President of Digital Productions for Sony Pictures Entertainment Bob Osher, Jayma Mays, Katy Perry, Director Raja Gosnell, Sofia Vergara, Producer Jordan Kerner, Neil Patrick Harris and Hank Azaria at the New York Premiere of Columbia Pictures' THE SMURFS at the Ziegfeld Theater.

Aprajafalva valószínűleg a világ legjobb helye, és nagyon sajnálom, hogy igazából nem élhetek ott – nyilatkozta az óriási plüsstörpök között megjelenő Perry, akinek minden oka megvolt a mosolygásra: nemcsak első filmszerepének örülhetett, hanem annak is, hogy az augusztus végén esedékes MTV Video Movie Award kiosztáson valószínűleg bőven kap majd elismerést: őt jelölték idén a legtöbb kategóriában díjra.

A Hupikék törpikék 3D magyar változatában Törpilla Szinetár Dóra magyar hangján szólal meg.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .