Paul Giamatti a Bubba Nosferaturól

Paul Giamatti a Bubba Nosferaturól

Ez idáig nagy csend lengte körül a 2003-as horror klasszikus, a Bubba Ho-Tep folytatásfilmjét, ám most Paul Giamatti pár új információval szolgált a Bubba Nosferatu: Curse of the She-Vampires címen futó moziról.

Az MTV Movies Blog a napokban beszélt Paul Giamatti színésszel, aki kijelentette, kerül, amibe kerül, megcsináljuk a filmet. Íme, egy részlet az interjúból:

Már két-három éve próbáljuk összehozni, úgyhogy előbb-utóbb sikerülni fog, bármit megtennék érte. Vagy 15-ször voltunk úgy, hogy már csak az utolsó simítások hiányoztak, de aztán szétesett az egész. De előbb-utóbb össze fogjuk hozni, mert nagyon jó a forgatókönyv.

Giamatti azt is elmondta, hogy elsősorban pénzügyi akadályai vannak a dolognak, de ígéri, hogy el fog készülni a film, már csak azért is, mert szerinte a Bubba Ho-Tep baromi jó lett.

A Bubba Nosferatu: Curse of the She-Vampires bemutatója valamikor 2011-ben esedékes, és Paul Giamatti mellett már biztos Ron Perlman feltűnése is. Az első rész rendezéséért felelős Don Coscarelli ismét visszatér pozíciójába. Amint jönnek újabb infók, én biztosan beszámolok róla.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .