Olivia Wilde meztelenkedése

Olivia Wilde meztelenkedése1

A Toronto Sun hozta le a hírt, miszerint Olivia Wilde-nak lesz egy meztelen jelenete a Jon Favreau rendezésében készülő Cowboys and Aliensben.

Most fejeztük be Olivia meztelen jelenetének forgatását, melyet egy tábortűz és 500 apacs harcos előtt kellett eljátszania.” Mondta Adam Beach, a film egyik szereplője. „Egyszerűen gyönyörű. Ti nem kapjátok vissza azt, amit én láttam, de vethettek majd rá egy pillantást.

Hogy mit gondol maga a színésznő a jelenetről?

Tegnap este forgattuk azt a jelenetet, mikor sok száz apacs előtt voltam meztelenül. Elég csodálatos, és felettébb érdekes volt.

A Vasember filmek rendezőjének sci-fije 2011. július 29-én érkezik az amerikaiak vásznaira, a hazai premier pedig előreláthatólag augusztusban esedékes.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Azért azt tegyük hozzá, hogy csak a jó kamerakezelés miatt lesz az meztelenkedős jelenet.
    Persze a fantázia sokat segít, hogy kiegészítsük a látottakat ;)

    idézem:
    “oliviawilde: don’t want to disappoint, but my “nude” scene in Cowboys & Aliens is very PG13. I was in a bikini but we’ll make it look as naked as we can.”

  2. A PG13-as besorolás miatt gondoltam, hogy nem kell semmi olyat várni :) csúnya is lett volna. Csak húzzák agyunkat, így beszélnek az emberek a filmről, és kb. erről szól az egész :D

  3. Hát ja, de úgyis csak duma az egész. Vagy lephotoshoppoljam neked erről a képről a ruhát róla?:D (csak vicc volt:D)