Nemzetközi Buried trailer

Az eddigi anyagai sem piskóták, és tudják fokozni az angoloknak szánt bemutatóval. A Lionsgate szeptember 24-én küldi az amcsik vásznaira a filmet limitált teremszámban, és két héttel utána, vagyis október 8-án már egy nagyobb közönség előtt is megnyílik a Buried.
Paul Conroy (Ryan Reynolds) még nem áll készen a halálra, de hat láb mélyen ébred a föld alatt, és fogalma sincs, hogy ki által, és miért került oda. A valóéletben gépkocsivezető és családapa, akinek élete egyik napról a másikra fenekestül felfordul, és pokoli harcot kell, vívnia az életben maradásért. Eltemették egy mobillal és egy öngyújtóval, hogy kapcsolatba tudjon lépni a külvilággal, hogy a külvilágiak összerakják a hozzá vezető nyomokat, de lehetőségeik igen korlátozottak. Alig van térerő, gyorsan merül az akkumulátor, fogy az oxigén, ami a legnagyobb ellenségévé válik, így versenyt kell futnia az idővel. Leküzdeni a pánikot, a kétségbeesést és az elmezavart. Paul megmentésére mindössze 90 perc áll rendelkezésre, mielőtt a legrosszabb rémálma valóra válik.

Nemzetközi trailer:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .