Nem vétkesek a Transformers producerei

Olyan súlyos agykárosodást szenvedett egy 24 éves kaszkadőr a Transformers 3 forgatásán pár héttel ezelőtt, hogy fél oldalára lebénult, és nem biztos, hogy fel fog épülni. Gabriela Cedillo családja pereli a film producereit, azonban kevés eséllyel indulhatnak neki az eljárásnak, mert az egészségügyi hatóság lezárta a vizsgálatot, és megállapította, hogy a forgatáson minden előírást szigorúan betartottak, és előre nem látható baleset történt. A kaszkadőr egy elpattant drótkötéltől sérült meg, amely beszakította a koponyáját. A hatóság szerint a drótkötél előzetesen bevizsgált eszköz volt, s feltehetően anyagfáradás miatt történt a baleset.

Közben nyilvánosságra került a film rövid szinopszisa, ami nem okoz meglepetést: a robotok az Amerika és Oroszország közötti űrhadviselésbe keverednek bele.

Mindezt 2011. június 30-ától kell keresnünk a hazai mozikban Transformers: The Dark of the Moon címen (természetesen nem ez lesz a magyar címe).

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .