Mit érdemes tudni A Negyedikről?

I AM NUMBER FOUR

Kilencen szöktek meg, fajuk utolsó túlélői.

Az elsőt Malajziában ölték meg.

A másodikat meggyilkolták Angliában.

A harmadikat Kenyában vadászták le.

Mindenkiért eljönnek.

Ő a következő.

A Negyedik.

A természetfeletti képességekkel megáldott, látszólag átlagos középiskolás, John Smith (Alex Pettyfer) személyazonosságot váltva költözik városról városra védelmezőjével, Henrivel (Timothy Olyphant). A mostani otthonában, egy csendes Ohio-i kisvárosban azonban váratlan események történnek: találkozik élete első szerelmével (Dianna Agron), rájön, hogy vannak hozzá hasonlók, akik ugyanarra a sorsra ítéltettek, mint ő, és felfedezi teljesen új, óriási hatalmat jelentő képességét, melynek igazán jó hasznát veszi a megsemmisítésére küldött fejvadásszal találkozva.

A rendező D.J. Caruso (Disturbia, Sasszem) és a producer Michal Bay nevével fémjelzett akciódús sci-fi thriller február 17-én kerül a hazai mozikba feliratos formában.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. egész egyszerűen nulla, azaz 0 affinitást érzek a megtekintésére.. addig, amíg meg nem tudtam, h Caruso és Olyphant neve is közös halmazmetszetet alkot a filmmel.