Mindent az Őrül, dilis, szerelemről

Cal Weaver (Steve Carell) már mindent megkapott az élettől, amit akarhat. Jó munka, szép ház, aranyos gyerekek – méghozzá egykori gimis szerelme (Julianne Moore) oldalán. Amikor azonban kiderül, hogy a felesége megcsalja, és válni akar, hirtelen minden átalakul – egy egészen új típusú életté.

A szabad estéit egy környékbeli bárban tölti, ahol találkozik a nagydumájú Jacobbal (Ryan Gosling), aki bevezeti az új élet rejtelmeibe: a csajozás, a férfias ivászatok és a menő öltözködés birodalmába.

De szegény Cal évtizedekkel ezelőtt leszokott a flörtölésről, és túl sok mindent kéne most egyszerre megtanulnia – miközben abban sem biztos még, hogy egyáltalán, akarja-e az új életet.

Mindent az Őrül, dilis, szerelemről

A fantasztikus humorú Steve Carell (Párterápia, A minden6ó) producerként is jegyzi a remek szereplőgárdát felvonultató vígjátékot. A szerelmet keresők között megtaláljuk Julianne Moore-t, Emma Stone-t, Marisa Tomei-t, Ryan Goslingot, és Kevin Bacont is.

Glenn Ficarra, John Requa rendezőpáros ismét a szerelem témájához nyúlt, egy kicsit másképp.

Tudjuk miért kellett várnunk, hogy végre mozikba kerüljön idehaza is az Őrült, dilis, szerelem. (Crazy, Stupis, Love.) című vígjáték, melyre szeptember 1-jétől lehet jegyet váltani. A film magyar szinkronnal lesz vetítve a legtöbb moziba.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .