Mindent az Ízek, imák, szerelmekről

Mindent az Ízek, imák, szerelmekről 001

Mindene megvolt, amire a modern nőnek szüksége lehet: férj, ház, karrier, belátható távlatok – ám Liz Gilbert (Julia Roberts) rájön, hogy egyikre sem vágyik. Arról viszont fogalma sincs, hogy mire van szüksége igazán. Egy csúnya válás után egy váratlan döntéssel elhagyja addigi élete biztonságos kereteit, és hosszú útra indul, hogy teste és lelke is megkapja, amire igazán vágyik. Utazásai során Olaszországban felfedezi az evés őszinte örömét, Indiában megismeri az ima erejét és végül Balin váratlanul átélheti a belső békét és az igaz szerelemmel járó kiegyensúlyozottságot.

EAT PRAY LOVE

A forgatókönyv Elizabeth Gilbert nagysikerű, saját életén alapuló könyvéből készült, mely gyorsan bestsellerré vált. Ebben az önéletrajzi ihletésű filmváltozatában Julia Roberts játssza el a mindent elveszítő, majd csodás tájakon, csodás kalandok útján önmagára találó nő történetét, melyben partnerei között van a sármos Javier Bardem is!

Mindent az Ízek, imák, szerelmekről 003

Ryan Murphy (Glee sorozat egyes részeit rendezte) filmje, az Ízek, imák, szerelmek (Eat Pray Love), melynek forgatókönyvét Jennifer Salttal közösen vetették papírra, október 14-én érkezik a hazai vásznakra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .