Melissa Rosenberg a Breaking Dawnról

Melissa Rosenberg a Breaking Dawnról

A napokban hivatalossá vált a hír, hogy két részletben érkezik a Twilight Saga negyedik, egyben befejező része, a Breaking Dawn. A Sci Fi Wire weboldal ennek kapcsán kereste fel Melissa Rosenberg forgatókönyvírót, aki elmondta, hogy hol lesz kettévágva a film, és hogy a mellékszereplőkre is nagyobb hangsúly fog esni. A könyv ismerete nélkül a következő sorok erősen spoileresek!

Még semmit sem döntöttünk el konkrétan, de úgy lenne logikus a szétvágás, hogy az első filmben Bella ember, a másodikban pedig vámpír. Az első részben tehát még ember, aki babát vár, a másodikban pedig már vámpír és anyuka. Szóval valahol itt lesz kettészedve a film, több erre megfelelő pont is van.

A mellékszereplőkről a következőket mondta:

Nagyon sok karakter van, komoly mitológiai háttérrel, és rendkívül részletesen ábrázolva. Minden karakter egy külön történet, és minél többüket ismerjük meg, annál tovább bővül a mitológia. Stephenie nagyon részletesen építette fel mindezt, épp ezért nagyon szórakoztató az ő világában kalandozni.”

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .