Megkezdődött a Red fényképezése

Torontóban tegnap kezdődtek meg a Red című képregény film fényképezési munkálatai. A filmet Robert Schwentke rendezi, akinek filmjében nem kis sztárparádé várható, ugyanis a következő színészek már biztosan feltűnnek: Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich, Karl Urban, Brian Cox, Richard Dreyfuss, Ernest Borgnine, Julian McMahon, James Remar és Rebecca Pidgeon.
Lorenzo di Bonaventura producer a következőket mondta el a filmmel kapcsolatban:
Nagyon izgatott vagyok a szenzációs stáb miatt, akik Robertnek és a remek forgatókönyvnek köszönhetően leszerződtek a filmhez. Azt hiszem, a nézők nagyon jól fognak majd szórakozni.
Erik Feig, a Summit produkciós vezetője a következőket mondta:
A Red egy klasszikusan olyan film, amelyben mindenki megtalálja a neki tetsző dolgokat. Már alig várjuk, hogy láthassuk a film megvalósulását, hiszen egy nagyszerű stáb, egy hihetetlenül tehetséges rendező, és remek producerek állnak a projekt mögött. Nagyon jó film lesz!
A forgatás az első hat hétben Torontóban zajlik majd, március végén pedig New Orleansban fog még két hétig folytatódni. A premier pedig október 10-én válik esedékessé.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .