Megan Fox féltékenyen nézi majd a Trasformers 3-at

Megan Fox féltékenyen nézi majd a Trasformers 3-at

Annak idején nagy port vert fel a hír, hogy kitették Megan Foxot a Transformers-szériából, hiszen az első két résznek ő volt a női főszereplője. A fiatal színésznő nem sértődött meg, és nagy lelkesen készül, hogy majd megnézi a Trasformers 3-at, bár elismeri, vegyes érzések kavarognak benne. „Kíváncsi vagyok rá, de fura érzés lesz azt látni, hogy nem én menekülök a robotok elől – vallja be Megan. – Amiatt pedig kicsit féltékeny is vagyok, hogy Shia LaBeouf nem velem csókolózik majd, hanem valaki mással, aki az én farmeremben, pólómban van, és az én sminkemet viseli.

Megan hozzátette: utódja, Rosie Huntington Whiteley angol modell azért kicsit másképp fog működni, mint ő. „Rosie 180 centi magas, tehát nem pont az én méretem, és Shiának is kicsit nyújtózkodnia kell majd a közös jeleneteikben.

Megan Fox egyébként nem maradt munka nélkül, amióta kiesett a Transformersből: ő lett az Armani fehérnemű kollekciójának arca, mert az ősz mester régóta nagy tisztelője.

A Transformers 3 hazai bemutatóját 2011. június 30-ára tűzték ki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Én úgy tudom, hogy Rosie Huntington Whiteley nem ugyanazt a karaktert fogja játszani, mint akit Megan játszott. Ha mégis, az nagyon gáz…

  2. Olvastam ezt én is valamikor, de nekem gyanús volt a dolog. Megan Fox pont az a színész akiről tudni lehet, hogy mocskosul utálja a csókjeleneteket. Akkor miért hiányozna neki?
    Különben sem ismerné be, hogy szívesen maradt volna.

  3. Nemtom, ez szerepelt a cikkben, de egyébként valóban így volt, sőt még írtam is asszem, hogy nem ugyanazt a karaktert fogja játszani :)