Matt Damon csalódott Obamában

Matt Damon csalódott Obamában

A 2008-as elnökválasztás idején a hollywoodi sztárok közül Matt Damon azok egyike volt, akik a leglátványosabban támogatták Barack Obamát, ez a lelkesedés azonban a múlté. A színész csalódott az elnökben, és ezt nem is rejti véka alá. – A bankok hatalma nagyobb, mint valaha, nőtt a társadalmi egyenlőtlenség, a munkanélküliség tíz százalékos – sorolja a problémákat Damon. – Ez szörnyű! Obamának volt esélye arra, hogy rendbe tegye a gazdaságot, de elszaladt az idő. Most már az egész adminisztráció csak arra gyúr, hogy megnyerjék a következő választásokat, és ennek érdekében bármilyen kompromisszumra hajlandók.

Damon mindig is politizált, és mit tesz a véletlen, legújabb filmjében, a Sorsügynökségben (The Adjustment Bureau) is politikust alakít. Szépreményű képviselőt játszik, aki beleszeret egy balerinába (Emily Blunt), rejtélyes ismeretlenek azonban mindenáron meg akarják akadályozni, hogy kapcsolatuk kiteljesedjen. Mindez március 31-től a hazai mozikban is megelevenedik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .