Máris készül a Night Chronicles második része

Máris készül a Night Chronicles második részeMég április végén érkezett egy kisebb helyzetjelentés a Universal közelgő filmjeiről, melynek keretében szó esett a The Night Chronicles: Devil (Az éjszaka krónikái: Ördög) című alkotásról is, amely M. Night Shyamalan (Az utolsó léghajlító) ötlete alapján készült.
A stúdió egy három részre szóló szerződést kötött Shyamalannal, így nem meglepő, hogy már készül a második, és a forgatókönyv megírására felkérték a Buriedet is jegyző Chris Sparlinget. A film címe The Night Chronicles: Twelve Strangers (Az éjszaka krónikái: Tizenkét idegen) lesz, és egy bírósági tárgyalás áll a középpontjában, ahol az esküdtek egy természetfeletti elemekkel tarkított ügyben döntenek.
Az első rész 2011. február 11-én kerül a mozikba.
További hír Shyamalannal kapcsolatban, hogy elkezdte egy egyelőre cím nélkül futó film munkálatait, melyben Gwyneth Paltrow, Bruce Willis és Bradley Cooper alakítanák a főszerepeket. A hírek szerint Bradley egy olyan apát fog alakítani, aki kétségbeesetten keresi eltűnt gyermekét.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .