Maggie Grace a Breaking Dawnban, és lehet, hogy Mackenzie Foy is

Maggie Grace a Breaking Dawnban, és lehet, hogy Mackenzie Foy is

Maggie Grace leszerződött a manapság nagy népszerűségnek örvendő The Twilight Saga: Breaking Dawn mindkét részébe, tudatta a Deadline New York.

Maggie a Saga utolsó két felvonásában Irina-t fogja alakítani, aki tagja a Denali vámpír klánnak, és ők az egyetlen olyan vámpírcsoport, akik hasonlóan gondolkodnak, mint Cullenék, vagyis nem támadnak emberekre a vérükért. Azonban, mikor Irina szerelmét megöltik, a Cullen klánt hibáztatja érte, és tragikus fordulatot vesz eddigi történetük.

A Breaking Dawn Part I forgatása jövőre kezdődik Vancouverben.Maggie Grace a Breaking Dawnban, és lehet, hogy Mackenzie Foy is

Idő közben az Entertainment Weekly bejelentette, hogy a 9 éves Mackenzie Foy-jal folynak a tárgyalások Renesmee szerepével kapcsolatban, aki Edward és Bella félig ember-félig vámpír gyermeke, és köré szövődne az utolsó két rész története.

A fiatal színésznőnek nem lesz könnyű dolga Renesmee karakterével, ugyanis mindössze 7 év alatt 17 évessé fejlődik. A forrás szerint Bill Condon rendezőnek javasolták, hogy használja azt a digitális technológiát, mint amit David Fincher használt a Benjamin Button különös életében (The Curious Case of Benjamin Button), vagyis digitálisan tennék rá arcára egy fiatalabb gyerek arcát.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .