Kung Fu Panda 2 teaser trailer

Ahogyan az várható volt, a poszter után a DreamWorks Animation netre küldte a 2011. május 26-án debütáló Kung Fu Panda 2 teaser bemutatóját. Az animációs folytatásban újra hangját adta adja Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, James Hong, Gary Oldman, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme és Victor Garber.

Po álma teljesült azáltal, hogy Sárkányharcossá vált, így barátaival, és korábbi Kung fu mestereivel, az Őrjöngő Ötös tagjaival: Tigrissel, Majommal, Sáskával, Viperával és Daruval védelmezi a Béke Völgyét. Po új életét egy új gonosztevő fenyegeti, aki azt tervezi, hogy egy megállíthatatlan titkos fegyvert vet be Kína ellen, mellyel meghódítja az országot és elpusztítja a Kung fu művészetét. Így Po és az Őrjítő Ötös egész Kínát átszeli, hogy szembeszálljon az ellenséggel és keresztülhúzza terveit. De hogy szálljon szembe Po egy olyan fegyverrel, amely legyőzi a Kung fut? Szembe kell néznie múltjával, és felfedeznie titokzatos származásának eredetét: csak így lesz képes megtalálni magában azt az erőt, amely a győzelemhez szükséges.

Teaser trailer:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .