Koncepcióképek a Drive Angryhez

Négy koncepciókép érkezett a Drive Angry 3D című filmhez, melynek főszerepeiben Nicolas Cage-et, Amber Heardöt, William Fitchnert és Billy Burke-öt láthatjuk. A filmet a tavalyi Véres Valentin 3D (My Bloody Valentine 3D) direktora, Patrick Lussier rendezte, aki ezúttal is Todd Farmer forgatókönyvíróval dolgozott együtt.
A történet középpontjában egy Milton (Nicolas Cage) nevű férfi áll, akinek lányát megölik, unokáját pedig elrabolja néhány fanatikus őrült. Miltonhoz csatlakozik egy dögös, okos pincérnő, Piper (Amber Heard), aki segít neki megtalálni lány gyilkosait, és megmenteni az unokáját. Nyomukban van a rendőrség, és A könyvelő nevű ügynök, aki bármire hajlandó, hogy elkapja Miltont.
Todd Farmer elmondta, hogy míg a Véres Valentinnal a ’80-as évek tinihorrorjai előtt tisztelegtek, addig a Drive Angryvel a ’70-es évek hangulatát szeretnék egy kicsit megidézni.
Nicolas Cage nem is embernek látja karakterét, hanem egy felsőbb erőnek, akit a bosszú vezérel. Spoiler következik(!) hozzátette, hogy azért is örült nagyon a felkérésnek, mert mikor elolvasta a forgatókönyvet, látta, hogy az egyik jelenetben kilövik Milton szemét, és a Season of the Witch című filmnél pont ezt kérte a stábtól, hogy az egyik jelenetben egy nyíllal lőjék ki a szemét, azonban erre nem voltak hajlandók.
Billy Burke, aki a film fő gonoszát, Jonah Kinget alakítja, úgy írta le karakterét, mint Jim Jones, Jim Morrison és Tim Robbins találkozása. Mint elmondta, ebben a filmben gyakorlatilag mindenki rossz fiú, de ő a legrosszabb. Hozzátette, hogy nagyon sajnálja, hogy ő nem vezethette azt a sok szép régi autót, csak egy ’75-ös RV-t.
A Drive Angry 2011. február 11-én kerül a tengerentúli mozikba. 

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .